KONTAKT

 

Centar za računovodstvo i poslovnu edukaciju
BIZ Concept

Učiteljska br. 48/14
11000 Beograd – Zvezdara

Tel: 011/420-70-77

Mob 1: 060/333-92-11

Mob 2: 065/533-59-83

E-mail: kontakt@kursknjigovodstva.rs


KAKO DOĆI DO NAS

Iz pravca centra – Do nas možete doći koristeći trolejbusku  liniju 21 koja polazi sa Studentskog trga. Izlazite na poslednjoj stanici koja se nalazi tačno u Učiteljskoj ulici a tačna lokacija je na sledećoj mapi.

Iz pravca Novog Beograda i Zemuna – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  17 koja polazi iz Zemuna. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” u Ustaničkoj ulici. Naša škola nalazi se na 10 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu. Takođe do nas možete doći koristeći tramvajsku liniju  7 koja polazi iz Novog Beograda. Izlazite na stanici „Koste Trifkovića” u Bulevaru kralja Aleksandra. Naša škola nalazi se na 10 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Iz pravca Banovog brda, Rakovice i Banjice – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  50  koja polazi sa Banovog brda. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” u Ustaničkoj ulici. Naša škola nalazi se na 10 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Iz pravca Mirijeva i Velikog mokrog luga – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  20. Izlazite na autobuskoj stanici „Učiteljsko naselje”u Pljevaljskoj ulici. Naša škola nalazi se na 5 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Ostali pravci i dolazak automobilom – Preporučujemo korišćenje Google maps.

 

ONLINE prijava za kurs

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka