KONTAKT

Centar za računovodstvo i poslovnu edukaciju
BIZ Concept

Učiteljska br. 48/14

11000 Beograd 

Tel: 011/286-17-41

Mob : 060/333-92-11

E-mail: office@bizconcept.rs  

KAKO DOĆI DO NAS

Iz pravca centra – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju 21 koja polazi sa Trga Slavija. Izlazite na poslednjoj stanici koja se nalazi u Učiteljskoj ulici a tačna lokacija je na sledećoj mapi.

Iz pravca Novog Beograda i Zemuna – Do nas možete doći koristeći autobusku  liniju  17 koja polazi iz Zemuna. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” u Ustaničkoj ulici a do Učiteljske ulice dolazite na način prikazan na sledećoj mapi. Takođe do nas možete doći koristeći tramvajsku  liniju  7 koja polazi iz Novog Beograda. Izlazite na poslednjoj stanici u Bulevaru kralja Aleksandra. Naša škola nalazi se na 10 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Iz pravca Banovog brda, Rakovice i Banjice – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  50  koja polazi sa Banovog brda. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” a put do Učiteljske ulice prikazan je na sledećoj mapi.

Iz pravca Mirijeva i Velikog Mokrog Luga – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  20. Izlazite na autobuskoj stanici „Dr Velizara Kosanovića” kod Beoshopping centra. Naša škola nalazi se na 9 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Ostali pravci i dolazak automobilom – Preporučujemo korišćenje Google maps.