KONTAKT

Centar za računovodstvo i poslovnu edukaciju
BIZ Concept

Ustanička br. 181/11 

11000 Beograd 

Mob : 060/333-92-11

E-mail: office@bizconcept.rs  kontakt@kursknjigovodstva.rs

KAKO DOĆI DO NAS

Iz pravca centra – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju 31 koja polazi sa Studentskog trga. Izlazite na stanici Petrinjska u Ustaničkoj ulici a tačna lokacija je na sledećoj mapi.

Iz pravca Novog Beograda i Zemuna – Do nas možete doći koristeći autobuske liniju  17 koja polazi iz Zemuna. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” u Ustaničkoj ulici a tačna lokacija je na sledećoj mapi. Takođe do nas možete doći koristeći tramvajsku liniju  7 koja polazi iz Novog Beograda. Izlazite na poslednjoj stanici u Bulevaru kralja Aleksandra. Naša škola nalazi se na 10 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Iz pravca Banovog brda, Rakovice i Banjice – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  50  koja polazi sa Banovog brda. Izlazite na autobuskoj stanici „Petrinjska” u Ustaničkoj ulici k a tačna lokacija je na sledećoj mapi.

Iz pravca Mirijeva i Velikog Mokrog Luga – Do nas možete doći koristeći autobusku liniju  20. Izlazite na autobuskoj stanici „Rudo” pored istočne kapije Beograda. Naša škola nalazi se na 5 minuta hoda od navedene stanice a put možete videti ako kliknete na ovu mapu.

Ostali pravci i dolazak automobilom – Preporučujemo korišćenje Google maps.


ONLINE prijava za kurs

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka