KURSEVI IZ KNJIGOVODSTVA

Kursevi knjigovodstva u Centru za računovodstvo i poslovnu edukaciju BIZ Concept namenjeni su svima onima koji žele da nauče i savladaju vodjenje poslovnih knjiga za pravna lica i preduzetnike. Koncipirani su kao individualna nastava tako što je predavač u potpunosti posvećen jednom polazniku. Ne postoji mogućnost da neka nastavna jedinica ostane neobradjena. Dakle, ukoliko je polaznik iz odredjenih razloga sprečen da prisustvuje času, u dogovoru sa predavačem utvrdjuje se termin za nadoknadu časa. Svakom polazniku obezbedjen je knjigovodstveni program i praktikum u kome je detaljno opisan postupak za knjiženje svakog dokumenta kako u materijalnom tako i u finansijskom knjigovodstvu. Obezbedjena je i dodatna knjigovodstvena dokumentacija za samostalan praktičan rad. 

Kursevi iz knjigovodstva se sprovode po programu koji je prilagodjen svim polaznicima, čak i onima koji nikada nisu došli u dodir sa knjigovodstvom, jer za relativno kratak period i na veoma učinkovit način ovladavaju ovom materijom.

U toku obuke polaznici dobijaju odgovarajuću dokumentaciju za knjiženje u skladu sa onim što je urađeno na časovima tako da se obuka sve vreme trajanja bazira na učenju kroz praktičan rad. Obuka se završava tako što se na osnovu proknjižene dokumentacije sastavljaju određene poreske prijave i finansijski izveštaji. Polaznicima koji uspešno proknjiže dokumentaciju i sastave navedene izveštaje izdaje se SERTIFIKAT o završenom kursu knjigovodstva i osposobljenosti za praktičan rad u knjigovodstvenom programu.

Cena kursa dvojnog knjigovodstva za individualnu nastavu iznosi 28.000 dinara. Nudimo mogućnost da dođete u društvu i kreirate grupu (dovoljno je i dva polaznika) tako da svi polaznici u grupi ostvaruju popust i imaju mogućnost da kurs pohađaju po ceni od 21.000 dinara (ako je dva polaznika u grupi) odnosno 19.000 dinara (ako je tri polaznika u grupi). Dajemo mogućnost plaćanja u više rata.  Cena dodatnog kursa knjigovodstvo za ugostitelje iznosi 15.000 dinara.

kurs-dvojnog